Uutiset

April 24, 2024

Vallankumouksellinen online-ruletti: Volcano Roulette sytyttää kohtauksen Steampunk Flairilla

Real Dealer Studios, maltalainen elokuvapelien valmistaja, on juuri julkistanut uusimman teoksensa, Volcano Roulette, ja sen on määrä määritellä uudelleen online-rulettimaailma. Tämä innovatiivinen nimike ainutlaatuisine steampunk- ja tulivuoriteemoineen esittelee uraauurtavan mekanikon, joka nostaa perinteisen rulettikokemuksen räjähdysmäisiin uusiin korkeuksiin.

Vallankumouksellinen online-ruletti: Volcano Roulette sytyttää kohtauksen Steampunk Flairilla

Tärkeimmät takeawayt:

  • Volcano Roulettessa on erottuva monipallomekaniikka, jossa ratin keskellä oleva tulivuori voi laukaista lisää palloja, mikä lisää pelaajien voittomahdollisuuksia.
  • Peli esittelee dynaamisia kertoimia jopa 333x, aktivoituu erityisellä sekvenssillä, joka parantaa suorat panokset mahdollisesti suurilla voitoilla.
  • Kehitetty käyttämällä Cinematic RNG -tekniikkaa, otsikko tarjoaa elokuvalaatuista visuaalista ja ääntä, mikä asettaa uuden standardin pelirealismille.
  • Yksinomainen saatavuus Games Globalin kautta varmistaa, että pelaajat, jotka haluavat kokeilla tätä poikkeuksellista peliä, tietävät, mistä se löytää.

Volcano Roulette ei ole vain yksi lisäys online-rulettiluokkaan; se edustaa paradigman muutosta. Pelin ydin, kiehuvaan tulivuoreen sidottu monipallomekanismi, lisää arvaamatonta jännitystä. Tämä tulivuori voi spontaanisti vapauttaa yhden tai kaksi lisäpalloa, mikä lisää merkittävästi suoravetojen todennäköisyyttä. Mutta innovaatio ei lopu tähän.

Kun suora veto osuu, elokuvamainen sekvenssi käynnistyy, mikä muuttaa pyörän numerot paljastamaan kertoimia, jotka voivat nousta jopa 333x. Sitten laukaistaan ​​toinen laavapallo, joka määrittää suoran vedon voittojen kerroin. Tämä ominaisuus ei vain moninkertaista jännitystä, vaan myös mahdollisia voittoja. Jopa kolme numeroa putoaa millä tahansa kierroksella, mikä kolminkertaistaa mahdollisuudet mojovaan voittoon.

Volcano Roulette -pelin visuaalinen ja auditiivinen kokemus on vertaansa vailla, koska Real Dealer Studios käyttää Cinematic Random Number Generator (RNG) -tekniikkaa. Tämä Hollywoodin elokuvantekotekniikoista lainattu lähestymistapa yhdistää korkealaatuisen videotuotannon pelin RNG-kehykseen, mikä johtaa fotorealistiseen steampunk-ympäristöön, joka ylittää muut verkkopelit.

Shane Cotter, Real Dealer Studiosin tuotepäällikkö, ilmaisi innostuksensa uudesta julkaisusta ja totesi: "Vulcano Roulettella Real Dealer Studios poikkeaa rohkeasti perinteisestä yhden numeron pelistä tuoden jännittävän käänteen rulettiin. pelataan, kun se yhdistetään Cinematic RNG:n tarjoamaan uskomattomaan kokemukseen, mikä tekee tästä pelistä varman voittajan."

Tämä pelin julkaisu seuraa viime vuonna julkaistua Vinnie Jones Card Chase -peliä, joka on kehittäjän ensimmäinen hi-lo-peli, ja se on uusi innovatiivinen askel Real Dealer Studiosille yhteistyössä tunnetun näyttelijän kanssa. Volcano Roulette, jossa on steampunk-estetiikka ja uraauurtava pelimekaniikka, tulee olemaan online-pelialan maamerkki, ja se on saatavana yksinomaan Games Globalin kautta.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Lopullinen opas parhaiden online-rulettisivustojen valitsemiseen
2024-04-30

Lopullinen opas parhaiden online-rulettisivustojen valitsemiseen

Uutiset