Miten Pelata Peliä Ruletti

Roulette on yksi suosituimmista kasinopöytäpeleistä. Se ilmestyi 1700-luvulla, mutta sen alkuperä on edelleen epäselvä. Sen uskotaan kehittyneen onneapyörän legendasta keskiajalla. Tämän legendan mukaan onnenjumalatar pyöri onnenpyörän silmiin sidottuna ja valitsee siten satunnaisesti ihmisten kohtalon. Ajan myötä rulettipyörä kävi kuitenkin läpi erilaisia muutoksia, kunnes se saavutti nykyaikaisen version. Ruletin nykyinen versio on melkein identtinen, pienillä eroilla amerikkalaisessa ruletissa, jossa on joissain tapauksissa ylimääräinen symboli, kaksinkertainen nolla.

Lue lisää
Ruletin esittely

Ruletin esittely

Uusi rulettipyörä sisältää 37 symbolia. Niitä edustaa kuva 0, jolle on annettu vihreä väri, ja numerot 1 - 36. Nämä numerot ovat puolestaan osoittaneet yhden kahdesta väristä: punaisen tai mustan. Klassinen rulettipöytä on jaettu 3 vaakasuoraan riviin ja 12 pystysuoraan sarakkeeseen, ja kukin laatikko kuuluu numeroon 1 - 36. Lisäksi on laatikko, johon nolla luku kuuluu. Kaikki tämä taulukko puolestaan on osoittanut eri laatikot ryhmiteltynä luokkiin, joihin pelaaja voi sijoittaa summan, jonka hän haluaa panostaa.

Ruletin esittely
Taulukon jakauma

Taulukon jakauma

Numeroita sisältävän päätaulun lisäksi rulettipöytä sisältää laatikoita, jotka vastaavat eri numeroita tai värejä. Siten 36 numeroa on jaettu 3 luokkaan: 12 ensimmäistä numeroa, 12 keskimmäistä numeroa ja 12 viimeistä numeroa. Lisäksi punaiseen ja mustaan väriin on määritetty 2 ruutua. Näiden lisäksi on pariton tai parillinen numero, jokaisella on oma laatikko taulukoissa. Myös 36 numeroa jaetaan kahteen osaan. Ensimmäinen puolisko kuuluu numeroihin 1-18 ja toinen puoli numeroihin 19-36. Kaikki nämä luokat tehdään siten, että pelaaja voi valita vedon nopeammin.

Taulukon jakauma
Erityyppiset vedot

Erityyppiset vedot

Rulettipeli tarjoaa laajan valikoiman vetoja, jotta kuka tahansa vedonlyöjä voi valita hänelle sopivan vetolajin. On selvää, että jokainen vedotyyppi antaa erilaisia voittoja. Vedonlyönti ruletilla voidaan siten jakaa riskialttiisiin vetoihin ja vastuullisiin vetoihin, jotka ovat vähemmän riskialttiita ja joilla on suurempia mahdollisuuksia voittaa. Siksi pelaajilla on mahdollisuus valita haluamansa pelin strategiasta riippuen, millaisia vetoja asetetaan. Ja vaikka ruletti onkin onnipeli, pelaajien strategia takaa menestyksen.

Erityyppiset vedot
Vedonlyöntiluokat

Vedonlyöntiluokat

Rulettipeli antaa pelaajille vapaan käden valita minkä tyyppisiä vetoja asetetaan. Suosituimmat vedot ovat pariton tai parillinen numero sekä punainen tai musta. Tämän tyyppiset vedot antavat pelaajille lähes yhtä suuret mahdollisuudet voittaa. Tässä tilanteessa pelaaja kaksinkertaistaa panosmääränsä. Voit myös lyödä vetoa yhdestä tai useammasta numerosta. Silti mahdollisuudet voittaa ovat paljon pienemmät. Lisäksi on mahdollista lyödä vetoa numeroille 1-18, 19-36 tai mille tahansa numerolle, joka sisältyy 12 12 numeron sarjaan.

Vedonlyöntiluokat
Rulettipeli: Yksinkertaisempi ja helposti saavutettavissa kuin koskaan

Rulettipeli: Yksinkertaisempi ja helposti saavutettavissa kuin koskaan

Rulettipeli on onnipeli, joka on kaikkien pelaajien käytettävissä, jotka haluavat haastaa onnensa. Säännöt ovat yksinkertaisia ja kertoimet ovat korkeat.

Rulettipeli: Yksinkertaisempi ja helposti saavutettavissa kuin koskaan