Parhaat Ruletti-kertoimet Online

Kaikkialla maailmassa on kolme suosittua rulettipeliä. Näitä ovat amerikkalainen, ranskalainen ja eurooppalainen ruletti. Yksi asia, joka kaikilla näillä peleillä on yhteistä, on se, että ne luottavat pelkään onneen, ja siksi pelaajan kertoimet ovat tärkeät. Siksi, ennen kuin päätetään oikeasta vaihtoehdosta, pelaajien tulisi ymmärtää ottelun voittomahdollisuudet.

Monet arvioijat väittävät, että ruletin kertoimet ovat melko korkeat. Yleensä on 38 numeroa, joihin pelaajat voivat laskeutua. Siksi yhden numeron lyömiskertoimet ovat suuret 37: 1. Tässä artikkelissa käsitellään tapoja, joilla pelaajat voivat voittaa näistä kertoimista huolimatta.

Veton laskeminen rulettikaavioita käyttämällä

Veton laskeminen rulettikaavioita käyttämällä

On yleistä, että kuulleet pelaajat tiedustelevat rahan määrää, jonka he voivat voittaa ruletilla. Useimmissa tapauksissa vastaus eroaa usein rulettivaihtoehdosta, jota pelaajat valitsevat pelata. Siksi on välttämätöntä tarkkailla saatavilla olevia rulettitaulukoita kertoimien ymmärtämiseksi.

Internetissä on monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat tarkkoja laskelmia ruletin kertoimista niiden varianttien perusteella. Nämä laskelmat perustuvat määrään, jonka pelaajat voivat voittaa panostamalla 1 yksikköä. Yksi asia on kuitenkin selvä: amerikkalaisessa ruletissa on pienimmät maksuprosentit verrattuna muihin vaihtoehtoihin.

Veton laskeminen rulettikaavioita käyttämällä
Kertoimet ja maksut ulkopuolisille vedoille

Kertoimet ja maksut ulkopuolisille vedoille

Ruletissa on yleensä kahden tyyppisiä vetoja. Näihin kuuluvat vedot sisä- ja ulkopuolella. Kuten nimet osoittavat, vedot perustuvat verkkoon löydettyjen rulettikarttojen vetopaikkoihin. Useimmissa tapauksissa ulkopuolisilla vedoilla on suuremmat mahdollisuudet voittaa. Näillä maksetaan kuitenkin vähemmän kuin sisäisissä vedoissa.

Ihmiset, jotka haluavat pelata turvallisesti ja haluavat pelejä, joilla on suuremmat kertoimet, ulkopuoliset vedot ovat paras vaihtoehto heille. Suosituimpiin ulkopuolisiin vedoihin viitataan tasaisena rahana. Näiden vedon kertoimet ovat jopa 50%, ja monet pelaajat rakastavat niitä.

Kertoimet ja maksut ulkopuolisille vedoille
Kertoimet ja maksut sisäisille vedoille

Kertoimet ja maksut sisäisille vedoille

Sisäpuolella vedonlyönnillä puolestaan on yleensä erittäin alhaiset voittokertoimet. Heillä on kuitenkin parhaat voitot pelaajille, jotka voittavat. Tässä tapauksessa pelaajat vetoavat usein yksittäisistä numeroista tai pienestä numeroryhmästä yhdistelmänä. Aivan kuten ulkopuoliset vedot, nämä vedot perustuvat aina rulettikarttoihin.

Sisävetoja on kuusi yleisintä tyyppiä, nimittäin suora, jaettu, katu, nurkka, kaksoiskatu ja kori. Suorat vedot edellyttävät pelaajien panostamista yhdestä numerosta, jaettuihin vedonlyöntiin sisältyy vedonlyönti kahdelle numerolle 38: sta ja katu vaatii panostamisen neljälle ja niin edelleen.

Kertoimet ja maksut sisäisille vedoille
Kasvava kertoimet ruletissa

Kasvava kertoimet ruletissa

Vaikka ruletti luottaa vain onneaan, strategisilla pelaajilla on paremmat mahdollisuudet voittaa peleissä. Aluksi peli saattaa tuntua siltä, että kyse on pelimerkkien jakamisesta ja vedonlyönnistä. Itse asiassa ensimmäisen vedon jälkeen pelaajien on vaikea hallita vaistojaan. On kuitenkin hyvä olla ammattimainen välttää turhauttavia menetyksiä.

Ensinnäkin pitäisi panostaa vain ulkopuolisiin vedoihin ja pysyä minimipöydässä. On myös hyvä asettaa ikäpelaajat kahdelle ulkopuoliselle vedolle yhtä suurella rahalla. Yhden vedon tulisi olla tasainen veto, kun taas toisen panoksen veto.

Kasvava kertoimet ruletissa