Uutiset

May 6, 2024

Lukuhuone: Cowboyt pelaamassa venäläistä rulettia Running Backissa

Kun sukeltamme Dallas Cowboysin tulevan kauden strategiseen pelikirjaan, käy yhä selvemmäksi, että joukkueen lähestymistapa RB-joukkueen hallintaan on täynnä epävarmuutta ja riskejä. Jerry Jonesin "All-In"-strategia, joka on nostanut kulmakarvoja pelinrakentajien päätöksillään, ulottuu vielä hämärämmille vesille, kun tarkastelemme tilannetta juoksutilanteessa. Poistuessaan vahvoista vapaiden agenttien markkinoista ja tekemästä kyseenalaisia ​​luonnosvalintoja, Cowboys näyttää pelaavan uhkapelaamista takakenttällään, mikä saattaa vaikuttaa merkittävästi heidän hyökkäyspeliinsä.

Lukuhuone: Cowboyt pelaamassa venäläistä rulettia Running Backissa

Tärkeimmät takeawayt:

  • Cowboys jätti huomiotta lahjakkaan joukon vapaa-agentteja, jotka herättivät kysymyksiä heidän rekrytointistrategiastaan.
  • Päätösluonnokset ovat jättäneet joukkueelle vähemmän kuin ihanteellisen kokoonpanon juoksussa, luottaen veteraaneihin ja todistamattomiin kykyihin.
  • Ezekiel Elliott ei kokemuksestaan ​​huolimatta ehkä ole se RB1, jota Cowboys kipeästi tarvitsee.

Cowboysin päätös siirtää eteenpäin rikkaat vapaa-agenttimarkkinat, mukaan lukien Derrick Henryn ja Saquon Barkleyn kaltaiset nimet, oli ensimmäinen merkki riskialtis strategiasta. Luonnos ei tarjonnut paljoa lohtua, sillä joukkue asetti etusijalle reunasyöttäjän käytettävissä olevien juoksijakykyjen sijaan. Tämä lähestymistapa viittaa siihen, että veteraani Ezekiel Elliott saa parhaansa takaisin. Tämä on uhkapeli, joka jättää huomiotta urheilijan suorituskyvyn realiteetin ajan mittaan.

Tällä hetkellä Cowboys-listalla on kahdeksan juoksijaa, joista jokainen kilpailee paikasta joukkueessa, joka näyttää epävarmalta suunnastaan. Huolimatta vähemmän kuin loistavasta kaudesta Patriotsissa, Elliott on sidottu RB1:ksi. Hänen ennakoitu suorituskykynsä ja Cowboysin juoksupelin yleinen tila eivät kuitenkaan herätä luottamusta. Sivuosan näyttelijät, mukaan lukien Rico Dowdle ja vajaakäytössä oleva JaQuan Hardy, esittelevät yhdistelmän toteuttamattomia mahdollisuuksia ja rajoitettua vaikutusta.

Kaupungin uudet lapset:

  • Vaihtelevasta urasta huolimatta Royce Freeman tarjoaa toivonpilkahduksen, jos hän voi hyödyntää viimeaikaista nousuaan Ramsin kanssa.
  • Uudet tulokkaat Snoop Conner ja Nathaniel Peat eivät ole välittömiä uhkia RB1-paikalle, mutta lisäävät syvyyttä, mutta korostavat epävarmuutta Dallasin takakenttästrategiassa.

Cowboysin lähestymistapa juoksijaluetteloon muistuttaa venäläistä rulettia, jossa panokset ovat korkeat ja lopputulos arvaamaton. Tämä strategia ei heijasta vain kyseenalaista arviota käytettävissä olevista kyvyistä, vaan se korostaa myös laajempaa ongelmaa tiimin rekrytointi- ja kehitysfilosofiassa. Kauden lähestyessä Cowboysin juoksupeliä tarkastellaan tiukasti, ja fanit ja analyytikot pohtivat yhtä lailla, kannattaako tämä uhkapeli hedelmällistä vai vaikeuttaako se edelleen Dallasin menestystä.

Ensimmäinen raportoija: Lähteen nimi, päivämäärä

undefined is not available in your country. Please try:
Ultimate Power Up Roulette Review: Ominaisuudet, pelattavuus ja tuomio
2024-06-04

Ultimate Power Up Roulette Review: Ominaisuudet, pelattavuus ja tuomio

Uutiset