Uutiset

May 21, 2024

Aer Lingus valaisee taivaan uudella kausiluonteisella palvelulla Las Vegasiin

Talven kylmyyden lähestyessä Aer Lingus aikoo lämmittää matkasuunnitelmaansa häikäisevän uuden kohteen kanssa. Irlannin lentoyhtiö aloittaa 25. lokakuuta 2024 alkaen talvikauden liikenteen suoraan Nevadan kimaltelevan aavikon keitaan Las Vegasin sydämeen. Tämä palvelu ei ole vain lentoreitti, vaan silta, joka yhdistää Emerald Islen maailman viihdepääkaupunkiin, juuri sopivasti puolivälin tauolle ja jatkuu 29. huhtikuuta 2025 alkavaan kevätkukkuun asti.

Aer Lingus valaisee taivaan uudella kausiluonteisella palvelulla Las Vegasiin
  • Tärkeimmät takeawayt:
    • Aer Lingus julkistaa uuden talvisesonkiliikenteen Las Vegasiin, joka liikennöi 25.10.2024 ja 29.4.2025 välisenä aikana.
    • Lentoyhtiö ottaa käyttöön Airbus A330:n, jossa on 30 bisnesluokan ja yli 275 turistiluokan paikkaa.
    • Lippujen hinnat alkavat 499 € meno-paluu, sisältäen verot ja maksut, mikä merkitsee monille saavutettavaa luksusta tai seikkailua.

Dublinista lähtevä reitti on täydellisesti ajoitettu niille, jotka haluavat paeta kylmiä kuukausia tarjoten auringonpaistetta hengähdystauon tai sukeltaa Las Vegasin neonvalaisteisiin iloihin. Kolme kertaa viikossa liikennöivä Aer Lingus pyrkii palvelemaan monenlaisia ​​matkailijoita lomanhakijoista bisnesluokan maailmanmatkailijoihin, jotka etsivät ylellistä matkaa autiomaahan.

Tälle reitille valittu Airbus A330 lupaa mukavuutta ja tyyliä 30 bisnesluokan ja yli 275 turistiluokan istuimellaan. Tämä valinta korostaa Aer Lingusin sitoutumista tarjota nautinnollinen ja ensiluokkainen matkakokemus kaikille matkustajilleen.

Hinnoittelu on asetettu alkamaan 499 €:sta palautushintaan, sisältäen kaikki verot ja maksut. Tämä kilpailukykyinen hinnoittelu on Aer Lingusin strateginen askel tehdäkseen Las Vegasista helpommin saavutettavissa asiakkailleen, olipa kyseessä sitten vapaa-ajan tai liikematka, ja se lupaa unohtumattoman matkan yhteen maailman ikonisimpiin kohteisiin.

Pitkään pidetty kunnianhimo herää henkiin:

Lentoyhtiö kuvailee Aer Lingusin laajentumista Las Vegasiin "pitkän tavoitteen" toteuttamiseksi, mikä merkitsee merkittävää virstanpylvästä. Las Vegasia ei juhlita vain aurinkoisen ilmastonsa vuoksi, vaan myös maailmanlaajuisena viihteen, urheilun ja luonnonihmeiden keskuksena. Tämä uusi reitti heijastaa Aer Lingusin omistautumista laajentaa näköalojaan ja tarjota asiakkailleen ainutlaatuisia ja haluttuja matkaelämyksiä.

Steve Hill, Las Vegas Convention and Visitors Authorityn presidentti ja toimitusjohtaja, ilmaisi innostuneena tästä uudesta kumppanuudesta ja korosti potentiaalia lisääntyneelle irlantilaisille ja eurooppalaisille vierailijoille Las Vegasiin. Yli 52 000 vierailijaa Irlannista vuonna 2023, tämän suoran reitin odotetaan lisäävän matkailua ja vahvistavan siteitä näiden kahden kohteen välillä.

Strateginen laajennus:

Tämä uusi reitti on osoitus Aer Lingusin strategisesta keskittymisestä transatlanttisen tarjontansa laajentamiseen ja tunnustaa Irlannin yhdistämisen tärkeyden tärkeimpiin kohteisiin ympäri maailmaa. Lentoyhtiön päätös viimein käynnistää tämä palvelu Las Vegasiin viittaa luottavaiseen askeleen kohti matkustajiensa muuttuvia tarpeita ja mieltymyksiä. Se korostaa myös Dublinin lentokentän kasvavaa roolia kätevänä solmukohtana matkustajille, jotka haluavat tutustua rajojensa ulkopuolelle, ja ennakkoselvitystoiminnot tekevät matkasta entistä sujuvamman.

Kun Aer Lingus valmistautuu valaisemaan taivaat uudella kausiluonteisella palvelullaan Las Vegasiin, matkustajat voivat odottaa yhdistelmää ylellisyyttä, viihdettä ja seikkailua. Kun liput ovat nyt myynnissä, unelma tutkia Nevadan eloisia katuja ja upeita maisemia on vain lennon päässä.

(Ensimmäinen raportoija: Aer Lingus, päivämäärä)

undefined is not available in your country. Please try:
Ultimate Power Up Roulette Review: Ominaisuudet, pelattavuus ja tuomio
2024-06-04

Ultimate Power Up Roulette Review: Ominaisuudet, pelattavuus ja tuomio

Uutiset